Često postavljana pitanja

Pročitajte naša najčešća pitanja

Cena najma zavisi od sezone Postoje tri sezone:

Niska sezona koja se proteže u dva perioda 18.02. – 17.03. i 16.10. – 20.12.

Srednja sezona koja se proteže u četiri perioda
01.01. – 17.02. ; 18.03. – 14.06. ; 16.09. – 15.10. ; 21.12. – 31.12. 

Visoka sezona u perodu 15.06. – 15.09.

Cena rentiranja obračunava se po danu i u zavisnosti od sezone.

Cena po danu uniskoj sezoni iznosi 11.280,00 RSD, u srednjoj 13.680,00 RSD, dok u visokoj cena po danu iznosi 16.200,00 RSD. U navedenu cenu je uključen PDV. Na ukupnu cenu za kompletan broj dana dodaje se paušalni iznos 12.480,00 RSD koji se odnosi na čišćenje kampera, kampersku opremu, obezbeđene plinske boce, pripremu kampera za rentiranje.

Osnovni uslovi – Vozač mora da ima minimum 5 godina vozačkog iskustva i minimum 30 godina starosti. U kamper vozilu nije dozvoljeno pušenje niti prevoz kućnih ljubimaca.

Vozilo se ne sme koristiti za nezakonite radnje, vršenje krivičnih dela, carinske i druge prekršaje, za obuku vozača, za plaćene prevoze roba i usluga i prevoz osoba, za vuču drugih vozila, za sportska takmičenja, za prevoz lako zapaljivih i eksplozivnih materija, kao ni prevoz materija jakog i neprijatnog mirisa.

Takođe, primopredaja kamper vozila organizuje se radnim danima, prvi i poslednji dan u 10h pre podne.

U okviru cene po danu rentiranja, kilometraža je ograničena na
400 km dnevno. Dodatno pređeni kilometar u odnosu na standardnih 400 km dnevno, naplaćuje se 25 RSD/km.

Prilikom preuzimanja vozila za početak rentiranja polaže se iznos od 1.000,00 € kao depozit da će klijent vratiti vozilo u ispravnom stanju, kao što ga je i preuzeo. Depozit može pokriti i troškove gubitka osiguranja u slučaju nezgode, oštećenja i nedostatke na vozilu nastalih krivicom klijenta.

Svaki kamper je KASKO osiguran.

U skladu sa politikom poslovanja osiguravajuće kuće KASKO polisa podrazumeva i učešće u šteti korisnika kampera, odnosno klijenta. Ukoliko klijent želi KASKO polisu za kamper bez učešća u šteti naknadno se određuje iznos doplate.

Za klijenta je kamper pripremljen što znači da u kamperu postoji kompletna kamperska oprema koja je neophodna za život u kamperu:

Rasklapajući kamperski sto i četiri stolice, nivelatori za parking, crevo za vodu, kabal za struju sa adapterom, posteljina i posuđe za četiri do pet osoba. Takođe, osim kamperske opreme kamper je očišćen i napunjen tehničkom vodom. Uz kamper priprema se kompletna dokumentacija za putovanje, a na samom mestu primopredaje, ispred salona Etno Kamp, u trenutku primopredaje obavlja se obuka o praktičnoj upotrebi kampera.

Kontaktirajte nas
Pitajte nas sve što vas zanima!