” Svuda pođi, s’kućom dođi “

Etno Kamp je firma osnovana u aprilu 2015. godine. Od 2018. godine Etno Kamp predstavlja brend kompanije Andrić Company.
Došlo je do promene sedišta firme, kao i naziva kompanije, međutim brend Etno Kamp, nastavlja da postoji u svom punom sjaju !

Ideja na kojoj živimo i vozimo je povratak prirodi, aktivnom životu i harmonizacija sa onim čemu izvorno pripadamo. Najbolji način uživati u prirodi jeste biti deo nje, osetiti sve što pruža i doživeti sve ono za šta smo spremi. Budite svoj vodič uz dobro uredjen i organizovan aktivan odmor ili život u prirodi. Dozvolite sebi udobnost, sigurnost i luksuz u okruženju prelepih prostranstava i prirodnih lepota.

Etno Kamp pruža mogućnost obezbedjivanja jedinstvenih, luksuznih i udobnih vozila na točkovima, popularno nazvanih kamperima. Osnovani smo da Vama, Vašoj porodici i onima koje volite pružimo jedinstvene trenutke uživanja, harmonije i aktivnog druženja sa prirodom, uz visok stepen bezbednosti i performansi visoke tehnologije.

Udobnost, bezbednost i luksuz su postulati koje poštujemo i na kojima je zasnovano naše poslovanje. Dozvolite da Vas uvedemo u svet komfora i zadovoljstva. Jedinstveno i neponovljivo!

DOBRODOŠLI KOD NAS

VIZIJA

Etno Kamp pruža mogućnost da osmislite jedinstvenu avanturu i da život udahnemo punim plućima, kao i jedinstven osećaj putovanja, uz siguran i bezbedan krov nad glavom. Ovime, stvara se kvalitetniji život i povratak unutrašnjeg balansa.

Dozvolite sebi i onima koje volite osećaj da radite pravu i najbolju stvar za ono šta Vam je potrebno. Ohrabrujemo Vas da se upustite u svet putovanja na ovakav način. Sigurni smo u Vaš izbor. Od 2016. godine, Etno Kamp posluje i pod dilerskom licencom za brendove Adria i Carthago motorhomes.

MISIJA

Ako je ideja putovanje, Etno Kamp pruža način.

Vožnjom kamperima konektujemo se sa prirodom. Oni koje volite, porodica je zajedno, na okupu, a opet, okružena prostranstvima prirode.

Kuće na točkovima – kamperi omogućavaju upotrebu svih savremenih i modernih dostignuća tehnike, ali na drugačiji način od uobičajenog. Vožnja kampera uspostavlja ili vraća balans i ravnotežu u život, a pruža jedinstveni osećaj zadovoljstva onime što jesmo.

“Priroda na točkovima”

Kompanija Etno Kamp pruža mogućnost kupovine kvalitetnih kampera – kuća na točkovima i vanova poznatih i priznatih proizvođača, i to Adria, Sun Living i Carthago. Etno Kamp će za vas, prilikom kupovine, obaviti sve potrebne administrativne poslove. Vi samo treba da uživate!

Kupovina kampera predstavlja trenutno zadovoljstvo odlukom, čiji rezultati traju godinama, a uživanje pruža generacijama.