Dragi naši budući kamperisti,

Kada kupimo kamper ili prikolicu, javlja se osećaj euforije. Zaboravimo da nam je potrebna određena kamperska oprema. To shvatamo svi tek onda kada krenemo sa pakovanjem. Tada kreće jurnjava za kamperskim posuđem, stolicama, adapterima za struju i slično.

Odlučili smo da pojačamo euforiju i stepen zadovoljstva naših klijenata tako što ćemo svakom kupcu pokloniti kampersku opremu za koju sigurno znamo da mu je neophodna.

Etno Kamp tim je odlučio da napravi veliku akciju. Svi trenutno oglašeni kamperi/prikolice na stranici prodaja ( https://etnokamp.rs/?page_id=6097 ) koji su poručeni za sledeću godinu ili trenutno na lageru, u opticaju su.

Svako ko odluči da rezerviše svoj kamper/prikolicu dobija poklon paket kamperske opreme. Rezervacija podrazumeva uplatu avansa.

Poklon paketi kamperske opreme kreću se od 1.000,00 € do 3.000,00 € u zavisnosti od vrednosti vozila, dok se za prikolice njihova vrednost kreće od 800,00 € do 2.500,00 €. Sadržina paketa je kamperska oprema i dodatna oprema za kamper/prikolicu. Više informacija o sadržini poklon paketa možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu office@etnokamp.rs ili pozivom na broj telefona: 065/3456797.

Akcija traje do 31.12.2022. godine.

Iskoristite ovu neverovatnu priliku!