Izuzetno smo zadovoljni sa Andrić kompanijom – Etno Kamp timom, vezano za iznajmljivanje kampera na 10 dana. Osoblje je jako učtivo, predusretljivo i nadasve profesionalno. Vozilo je bilo jako pouzdano tako da ni jednog momenta nismo pomislili na bezbednost naše porodice na putu ili u kampu. Svi su se divili izgledu spolja a mi smo uživali u logičnom rasporedu prostorija unutra, klima uređaju, udobnim ležajevima i odlično organizovanim priključcima kada smo dospeli u kamp.

Od Srbije, Makedonije, Grčke, Albanije i Crne Gore, svi su zastajkivali i pitali za uslove i zaključili da je izuzetno atraktivan način putovanja, letovanja i upoznavanja novih krajeva, kultura i država.

Prijatelji sa kojima redovno kampujemo u Kanadi su nas pitali da li se čuje mehanizam kampera tokom vožnje. Naš odgovor je bio da nismo ni primetili da je drugačije voziti nego malkice veće vozilo.

Svima bismo toplo preporučili da kontaktiraju ovu jedinstvenu organizaciju u Srbiji jer okolne zemlje imaju značajno lošije ponude u smislu cena, kvaliteta i fleksibilnosti.

Puno hvala Andrić kompaniji – Etno Kamp timu !