Imate svoju građevinsku kompaniju, posvećeni ste svom poslu, ali i zaposlenima …

Etno Kamp može da Vam pomogne da rešite jedan od većih problema kompanija tog tipa kao i da smanjite svoje troškove na minimum.

Ideja je sledeća …

Zaposleni u Vašoj kompaniji često putuju zbog radova na terenu, montaža, servisa… Svima treba obezbediti adekvatne uslove smeštaja, udobnost, prostor za  odmor i rekreaciju. Sa jednim od naših kampera visoki troškovi smeštaja vaših zaposlenih postaju davna prošlost.

Kupite svoj poslovni kamper ! Vaši zaposleni istovremeno imaće prevoz i smeštaj, i to ne bilo kakav, već vrlo praktičan i udoban smeštaj. Odvojene sobe, kupatilo, kuhinju, dnevnu sobu u kojoj mogu provoditi slobodno vreme, planirati aktivnosti za idući dan.

Zaključak je vrlo jednostavan, Vaši zaposleni će biti zadovoljni, odmorni i lako će moći da pređu sa mesta A na mesto B, a da se pri tome ne javljaju dodatni troškovi, ne troši vreme na potragu za novim smeštajem i tome slično, a vi ćete uštedeti !

Etno Kamp Vas očekuje na Sajmu građevinarstva u Beogradu, u periodu od 17.04.2019. do 20.04.2019. godine na otvorenom prostoru preko puta hale 2.

Posetite naše kampere.

Kamper, zdrava investicija !