Beograd – Salzburg oblast, Austrija / kamp Grubhof

Tokom predstojećih zimskih i snežnih dana, Etno Camp preporučuje ski vikend ili čak i ski odmor od nekoliko dana u Grubhof kampu, Salzburg oblast u Austriji. Austrija je zemlja razvijenog kamperizma, dok zimsko kampovanje jeste na nivou jednog od najrazvijenijih u Evropi. Preporučujemo da kamperom doživite avanturu skijanja, odmaranja u luxusnom wellnes i spa centru koji nudi pomenuti kamp.

Krećemo iz Beograda, ka Austriji. S obzirom na zimski period i ne tako daleku razdaljinu do kampa (prema Mišelin ruti, udaljenost do kampa iznosi oko 850 km) preporučujemo direktan pravac preko Hrvatske, Slovenije do Austrije, Salzburg oblasti i Grubhof kampa. Rutu koju Miselin preporucuje predstavljena je na linku Ruta do kampa Grubhof

Po samom pristizanju u Grubhof kamp, prolazi se kroz prelepe predele ove regije. U zimskom periodu, putevi su očišćeni, pravci kretanja jasno označeni i vidljivi.

Grubhof kamping odmaralište je jedno od najlepših i najuredjenijih u Austiji, kada je u pitanju zimski ski turizam kamperom vozilom.

Kompletni detalji o ovom kampu dostupni su na linku Grubhof camping

Interesantno je to da je svako parking mesto za kamper vozilo u ovom kampu očišćeno od snega I pristupacno sa svake strane, a na raspolaganju su i ekipe za pomoć u čišćenju snega, ukoliko bude potrebno.

Ski staze su nadomak kampa, te je kamp idealno mesto za boravak skijaša i svih onih koji vole nekoliko dana da provedu u podnožju prelepih planinskih vrhova.

prutz-001
grubhof-002
grubhof-003
grubhof-004
grubhof-005

Dodatni sadržaji u ovom kampu, kao već pomenuto, pružaju kompletan užitak posle skijaškog dana. Na linku Grubhof wellnes & spa dostupne su sve informacije o vrstama sauna koje će učiniti da boravak u ovom zimskom kamping centru bude zaista za uzivanje i pamćenje.

grubhof-006

Samo da podsetimo, kamper vozilom možete ostati baš ovde nekoliko dana i uživati, dok svakako možete obići i Salzburg oblast i doživeti prelepo iskustvo. O tome, u narednim rutama.

Uzivajte i podelite utiske sa nama!

Etno Camp doo Ruma