Ruta Beograd – Prutz kamp Austrija

U predstojećim danima zimskog školskog raspusta 2017, ideja nam je da vam predstavimo zimske ski / kamper centre u zemljama u okruženju. Ova ruta odnosi se na destinaciju Prutz Camp Austria u Tirol oblasti u susednoj nam Austriji.

Prema Mišelin ruti, do Prutz kampa u oblasti Tirol od Beograda ima oko 990 km, putem kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. Ruta koju Mišelin preporučuje dostupna je na linku Mišelin ruta do Prutz Kampa. Poštujući preporučenu brzinu kretanja kamper vozilom – 100 km, ova razdaljina, uz 2 do 3 polučasovna odmaranja, prelazi se, u zimskim uslovima za nekih 11h vožnje.

Kamp Prutz je jedan od preporučenih kampova od strane i ADAC – asocijacije za bezbednost saobraćaja u Evropi. Prilaz ovom ski centru je uvek prohodan u zimskim mesecima, tako da dolazak do Prutz ski centra ne predstavlja nikakav problem kamperom.

prutz-001
prutz-003
prutz-004

Sam kamping prostor je u podnožju ski centra, ima prostrane i komforne kamp plac jedinice, koje se sistemom on line booking-a mogu rezervisati. Na linku Prutz kamp – cenovnik i rezervacija dostupne su i cene za rezervacije.

Zaista jedna od toplih preporuka Etno Campa za ove predstojeće snežne dane! Pozivamo Vas da utiske i fotografije sa ovih putovanja podelite sa nama!

Etno Kamp tim.