Beograd – Alta Badia Dolomiti Ski area – Colfosco kamp

Za nekoliko dana aktivnog ski odmora, Etno Camp preporučuje da kamperom odete do Italije – Dolomita, Alta Badia skijaške oblasti, jedne od najpoznatijih i najposećenijih u Evropi. Kamp koji preporučujemo kao bazu za ovu oblast jeste Kamp Colfosco.

Prema Mišelin ruti dužina puta iznosi oko 840km, što je najveći deo puta Autoputem.

Dolazak do Kampa Colfosco je vrlo komforan i lak. Za ovaj kamp, svi detalji dostupni su na linku Kamp Colfosco

altabadia-001

Kamp vrlo opremljen svime potrebnim za udoban, topao i komforan smeštaj kamperima. Ovaj kamp nalazi se u blizini ski centra Dolomiti Ski area. Oko 180 km skijaških staza i terena, za skijaše koji tek otkrivaju čari skijanja, kao i za se one koji skijama vladaju već dugi niz godina. Svi detalji o ovoj oblasti (mape ski staza, mape žičara, radno vreme žičara, cene ski liftova i webcam panorama ovog predela na linku Dolomiti Ski area

Još malo reči o Camping Colfosco. Lociran je u prelepom prirodnom okruženju Alpi, daleko od saobraćaja i gužvi, u centralnom delu gradića Sella Ronda. Do ski liftova se dolazi za nekoliko minuta pešaka. Ovo je još jedna preporuka za ovaj kamp, jer do ski staza, od kampera možete svuda pešaka.

altabadia-002
altabadia-003

Alta Badia oblast je raj za skijaše i sve one koji to žele postati. Kilometri uredjenih ski staza, sa organizovanim ski školama, ledenim stazama za bordere koje će obezbediti ništa manje od vrhunskog snežnog doživljaja.

Skijanje u Dolomitima je zaista originalno i neponovljivo iskustvo. Kada ste locirani u Sella Ronda-i, sve ski staze su vam vrlo lako dostupne, odnosno ski liftovi će vas odvesti do željenih ski staza, i to na druge staze svaki dan.

altabadia-005

Samo da podsetimo, Alta Badia je deo poznatog Dolomiti Superski kompleksa i kao takva preporučena od svih eminentnih ski institucija.

Uživajte! Etno Camp doo Ruma.