Beograd – Kamp Špik, Slovenija – ski odmor

Tokom predstojećih produženih zimskih, sunčanih i snežnih dana, Etno Camp preporučuje ski vikend ili čak i ski odmor od nekoliko dana u Špik kampu u Sloveniji. Slovenija je zemlja vrlo razvijenog kamperizma, dok zimsko kampovanje jeste na nivou jednog od najrazvijenijih u Evropi.

Kamp Spik jeste kamp koji priža sadržaje kako u zimskim, tako i u letnjim mesecima. Lociran je u oblasti Kranjska gora, na pravcu glavnog puta Jesenica – Kranjska gora, u selu Gozd Martuljek. Od Beograda, kamp je udaljen 615km, i autoputem stiže se za oko 5.5 sati vožnje.

špik-001
špik-002

Tokom zimskim meseci, aktivnosti koje su dostupne u okviru kampa, kao i u njegovom okruženju, su:

  • skijanje = ski liftovi i ski staze prostiru se od padina Kranjske Gore do Planice, na nadmorskoj visini od 800m do 1215m. Ski staze na ovom području idealne su kako za skijaše početnike, tako i za iskusne skijaše i one koji uživaju u vožnji ski bordovima. Ski škole sa odličnim instruktorima rade tokom zimske sezone, odnosno dokle god su staze pod snegom. Ovde je moguće i rentiranje ski opreme.
  • hodanje na skijama / cross country skiing na ok 40km staza
  • klizanje
  • zimski biciklisticki parkovi
špik-003
špik-004

Preporučujemo da kamperom doživite avanturu skijanja, odmaranja u ovom prelepom planinskom abijentu. Dodatni sadraji izvan kampa, u obližnjem Špik hotelu jeste wellnes i spa, sa saunama i termalnom vodom.

Sve potrebne informacije o ovom kampu dostupne na linku Spik kamp info a rezervaciju putem on line bookinga, koja je bez naknade, preporučujemo za ovaj kamp i možete je izvršiti na linku Spik kamp booking on line

Uživajte sa onima koje volite i deo atmosfere podelite sa nama! Biće nam drago da Vaše fotografije objavimo na našem web site www.etnokamp.rs ili na našoj FB stranici.

Etno Camp Tim, Ruma